0767.939.911

Program social Turcia- Anatolia si Riviera Mediteranei

Poze oferta:

No name

Hotel in Antalya
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
04/09/2015 - 04/30/2015 All Inclusive 275
30/04/2015 - 14/05/2015 All Inclusive 295
05/14/2015 - 05/28/2015 All Inclusive 315

Descriere oferta:


Ziua 1: BUCURESTI - ANTALYA 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:20 pentru imbarcare cu destinatia Antalya. Sosire la ora 14:10 si transfer catre orasul Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Aici vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Cazare si cina la hotel 4*. 

Ziua 2: ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA

Mic dejun. Plecare catre Cappadocia. Parasim Antalya si ne indreptam spre Konya, trecand prin Valea Ihlara. Ajunsi in Konya, veche capitala a seleucizilor vizitam asezamantul dervisilor rotitori si mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, fondatorul ordinului calugarilor musulmani. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 3 / ziua 4: CAPPADOCIA

Mic dejun. Aceste zile sunt dedicate Cappadociei, zona unica cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful deosebit sub forma de hornuri cat si pentru orasele subterane vechi de milenii.  Optional, puteti survola cu balonul peste vaile Cappadociei la rasarit de soare. Datorita locatiei izolate, Cappadocia a fost vreme indelungata loc de refugiu pentru crestinii persecutati de legiunile romane si a devenit loc de pustnicie pentru multi monahi. Vizitam muzeul in aer liber Goreme, unde multimea bisericutelor daltuite in piatra de generatii alcatuiau un important centru religios. Continuam pe taramul fascinant al Cappadociei, cu unul dintre orasele subterane Derinkuyu sau Kaymakli. Urmeaza apoi „castelul” Uchisar de unde admiram panorama superba asupra vaii Cappadociei. Optional, seara turceasca cu dansuri traditionale. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 5: CAPPADOCIA - Riviera Mediteranei 

Mic dejun. Plecare catre riviera Marii Mediterane – regiunea Antalya. Cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 6 / ziua 7: Riviera Mediteranei (Antalya - Alanya)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau participare la excursiile optionale propuse de insotitorul de grup. Cazare cu all inclusive la hotel 4*.

Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI 

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 16:50.

Servicii incluse:

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul, zbor direct Bucuresti – Antalya retur, compania TAROM;

7 nopti cazare cu demipensiune sau all inclusive la hotel 4*, din care: 1 noapte in Antalya cu demipensiune,  3 nopti cu demipensiune in Cappadocia, 3 nopti cu all inclusive in regiunea Antalya; 

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

transport local cu autocarul; 

tururi panoramice in Antalya si Cappadocia;

vizita in Konya;

insotitor roman de grup. 

Servicii neincluse:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

excursiile optionale;

asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

asigurarea storno (optionala, polita storno se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro