0767.939.911

Vacanta la Barcelona - avion din Bucuresti, Cluj, Timisoara,Craiova, Iasi

Poze oferta:


Front Maritim

Hotelul este situat chiar in fata plajei “Nova Mar Bella” (zona Barcelonetta), la aproximativ 3 km de centrul Barcelonei si in apropierea Portului Olimpic. Hotelul este unul foarte elegant, si dispune de sali de conferinte, restaurant, bar, sala de fitness, masaj, sauna, lift, sala internet. Camerele sunt frumos mobilate, spatioase, dotate cu baie cu dus/WC, minibar, TVsat, telefon, acces internet.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
09/17/2018 - 10/31/2018 Mic Dejul Inclus 350

Abba Garden

Hotelul Abba Garden este situat la doar 1 km de centrul orasului si tot la 1 km - de autostrada.Structura de cazare: Hotelul are 138 camere amenajate modern si confortabil. Camerele sunt climatizate si dispun de minibar, televizor, telefon, uscator de par, halat de baie, seif. Atat in zona publica (WLAN), cat si in camera, exista accesul la internet. Facilitati si servicii: Café/Bistro, terasa, restaurant, sala de fitness, solar, piscina, sauna, jacuzzi, parcare, receptie 24/ 24 h, facilitati pentru persoane cu deficiente, ascensor.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
17/09/2018 - 31/10/2018 Mic Dejul Inclus 335

Avenida Palace

Hotel construit intr-un stil de inspiratie clasica si cu tot confortul secolului al XXI-lea…Este locul ideal pentru o evadare, intr-o ambianta catalana si confort de lux… Localizare: in centrul Barcelonei, la cateva minute de Plaza Catalunia, Ramblas, Sagrada Familia,de marile muzee: Picasso, Miro, Muzeul Egiptean .Colectia Thyssen-Bornemisza, s.a… Camere: 151 de camere spatioase si confortabile; camere duble, triple, suite junior; suita Premium, Master Suite. Toate camerele au A/C-incalzire; mini-bar, seif, telefon, conexiune internet WIFI, izolare fonica. Servicii Hotel: room-service, parcare/ garaj public, rent-a-car, rezervari bilete de spectacol, business Centre, centru de infrumusetare.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
17/09/2018 - 31/10/2018 Mic Dejul Inclus 450
Descriere oferta:

Servicii incluse:

3 nopti cazare + mic dejun, loc in dbl

bilet avion din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, 

transfer apt-hotel-apt

1 bagaj mana/pers

Servicii neincluse:

nu sunt incluse taxele de aeroport 95 eur

Descriere oferta:

3 nopti cazare + mic dejun, loc in dbl

bilet avion din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova

transfer apt-hotel-apt

1 bagaj mana/pers

Alte hoteluri : ACTA MIMIC 3*: 429 EURO + TAXE

BARCELONA PRINCESS 4*S: 550 EURO + TAXE


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro