0767.939.911

Termeni si conditii

Compania care detine si administreaza site-ul  www.vacantedesenzatie.ro  este SC OVA PRO SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8463/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 31968121
Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.OVA PRO BUSINESS  srl (numita in continuare OVA PRO) isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

1. Accesul la informatiile de pe site

OVA PRO garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal, pe site-ul www.vacantedesenzatie.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  OVA PRO fara acordul prealabil scris al acesteia.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-uluiwww.vacantedesenzatie.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea OVA PRO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al OVA PRO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.vacantedesenzatie.ro  pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. OVA PRO isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. OVA PRO nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii  OVA PRO si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat gratuit irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. OVA PRO nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

4. Despre produse si servicii

OVA PRO face toate eforturile pentru ca informaţiile prezente pe site să fie cât mai conforme cu realitatea. Prin acest fapt OVA PRO declara ca este agentie de turism si comercializeaza pachetele si ofertele turistice prezente pe site, .

5. Despre preturi

Preturile prezentate nu includ alte cheltuieli sau costuri suplimentare,  in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.  In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de oferte pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat . In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari. 

6. Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul vacantedesenzatie.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea OVA PRO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. OVA PRO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.vacantedesenzatie.ro  .OVA PRO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.vacantedesenzatie.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.vacantedesenzatie.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 8), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea „Confidentialitate” de mai jos. OVA PRO detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.Abonatii newsletter-ului Ocazii Vacante pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Ocazii Vacante mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context OVA PRO nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. OVA PRO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil - sau - fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca OVA PRO are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.vacantedesenzatie.ro , sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.vacantedesenzatie.ro , clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Confidentialitate

OVA PRO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. OVA PRO, proprietarul www.vacantedesenzatie.ro se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii ale societatii. OVA PRO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.vacantedesenzatie.ro , fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizarea datelor personale catre OVA PRO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa contact@vacantedesenzatie.ro 

Stimati clienti,

Din 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul General UE nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia datelor persoanelor fizice  (GDPR).
 
Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Din acest motiv am luat masurile adecvate pentru a ne asigura ca datele personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu cerintele legale.
Puteti exercita toate drepturile, de a consulta, actualiza sau sa a cere restrictionarea utilizarii si stergerea acestora in orice moment.

Avand in vedere dispozitiile regulamentului general privind protectia datelor, trebuie sa va exprimati consimtamantul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumnavoastra cu caracter personal in vederea accesarii si furnizarii serviciilor oferite de catre Sensation Tour/ SC OVA PRO BUSINESS SRL.

Persoanele juridice care folosesc adrese de email cu domeniul yahoo/gmail, sunt rugate, de asemenea, sa isi exprime acordul de a primi in continuare materiale informative din partea noastra.

Termeni si conditii