0767.939.911

Early booking Revelion de lux Gran Canaria - Insulele Canare 2019, plecari din Bucuresti, Cluj, Timisoara


Valabil pana la : 10/10/2018

Poze oferta:

Servicii incluse:

7 nopti cazare + masa, cof. hotel, bilet avion plecare din Otp, Cluj, Timisoara, Craiova, transfer apt-hotel-apt, 1 bagaj cala/ 2 pers, 1 bagaj mana/pers


Servicii neincluse:

Nu sunt incluse taxele de aeroport 150 euro/pers.


Descriere oferta:

7 nopti cazare + masa, cof. hotel , bilet avion plecare din Otp, Cluj, Timisoara, Craiova transfer apt-hotel-apt, 1 bagaj cala/ 2 pers, 1 bagaj mana/pers. Plecarile din Cluj, Timisoara, Craiova: 1 n Barcelona + 6 n Gran CanariaGloria Palace San Agustin

Hotelul Gloria Palace San Agustin este situat in statiunea San Augustin din Gran Canaria, aproape de plaja. Structura de cazare: Hotel Gloria Palace construit in 1989 a fost total renovat in 2007. Camerele sunt spatioase si confortabile dotate cu: baie, TV satelit, telefon, minibar, uscator de par, aer conditionat si balcon. Facilitati si servicii hotel: restaurante (cu vedere panoramica), baruri, 2 piscine pentru adulti, minibar si piscina pentru copii, centru de thalassoterapie, sauna, sala de fitness si posibilitati de practicarea diverselor forme de sport, sali de conferinte, program de animatie si divertisment.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
27/12/2018 - 05/01/2019 Demipensiune Inclusa 1250

Melia Tamarindos

Acest hotel de lux cu un total de 312 camera, este situate chiat langa plaja San Agustin. Facilitatile hotelului- hol cu recepte 24 ore, un piano bar si club de nopate. In plus, oaspetilor li se ofera un restaurant cu meniu a al carte, 9 Sali de conferinta si un punct public de acces internet. Servicii- parcare si servicii de curatatorie. Este unul dintre hotelurile de lux, unul dintre cele mai confortabile , Facilitati hotel, pe langa cele mentioante mai sus- plaja, discoteca, servicii medicale la cerere, parcare acoperita, serviciu d evalet, mini bar, piscina, tv prin cablu.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
27/12/2018 - 05/01/2019 Mic Dejul Inclus 1330

Maspalomas Tabaiba Princess Resort

Maspalomas & Tabaiba Princess a fost proiectat în mod creativ într-o padure virtuala de palmieri si gradini, care ofera o multime locuri izolate, perfecte pentru relaxare sau de explorare. Veti gasi un teren de golf nebun, joc de sah gigant si un loc de joaca pentru oaspetii mai tineri. De îndata ce veti ajunge la un concediu la Maspalomas & Tabaiba Princess Hotel stii ca esti in ceva special. Pentru inceput lobby-ul este de ultima ora; toate de sticla si marmura, cu un palmier de interior, care se întinde pâna la tavan înalt. Sticla cantat lifturi aluneca fara efort între etaje, si saloane aerisite mari ofera spatiu pentru a va relaxa. Camerele sunt primitoare si spatioase si decorate cu ziduri galbene si draperii contrastante, care sunt asociate cu mobilier de rachita.
Pret/Sejur/Persoana/Tip camera
Perioada Tip masa Single Double Triple +RON
27/12/2018 - 05/01/2019 Demipensiune Inclusa 1380
Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro