0767.939.911

REVELION HONG KONG 2018


Transport:
Avion
Plecari:
12/28/2017
Durata:
7 nopti, 10 zile
Traseu:

HONG KONG

Categorie cazare:
4*
Pret:
1160 EURO / de persoana

Detalii:

Ziua 1 (28 dec): BUCURESTI – ISTANBUL – HONG KONG

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari, pentru imbarcare pe cursa companiei TURKISH AIRLINES cu destinatia Hong Kong (schimbarea cursei la Istanbul). Decolare la ora 21:35, sosire la Istanbul la ora 00:05. Decolare din Istanbul catre Hong Kong la ora 02:00.

Ziua 2 (29 dec): HONG KONG

Sosire in Hong Kong la ora locala 17:00. Transfer si cazare la Hotel Metropark Kowloon 4*. Situat in zona urbana Kowloon, hotelul Metropark ofera un acces rapid la cele mai cunoscute centre comerciale si de shopping, cum ar fi mallurile Langham Place sau Moko. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (30 dec): Tur inclus al insulei Hong Kong

Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong cu ghid local: Varful Victoria, masiv muntos de unde avem panorame deosebite asupra orasului si golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se gasesc statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru shopping.

Ziua 4 (31 dec): Tur optional al Peninsulei Kowloon

Mic dejun. Timp liber sau activitate optionala – turul Peninsulei Kowloon. Acest tur reprezinta o ocazie de a petrece timp printre localnici si de a cunoaste viata lor de zi cu zi. Intre atractiile acestui tur se numara si Bird Street (Strada Pasarilor), unde se gasesc nenumarate specii de pasari cantatoare, prezente in colivii frumos lucrate si decorate, ce sunt plimbate cu mandrie de localnici. Un alt obiectiv al turului este Piata de Flori, care adaposteste peste 50 de floristi deosebit de talentati. Piata de Jad si Templul Tai Sin completeaza in mod armonios atractiile acestui tur, ultimul dintre acestea aratand vizitatorilor modul in care religia influenteaza viata cotidiana a poporului chinez. Pret informativ: 60 eur/persoana, minim 20 platitori. Seara participare optionala la masa si petrecerea de Revelion organizate la un restaurant local (detalii ulterioare) sau pe vasul Bauhinia (pret informativ: 250 euro/persoana, confirmare in functie de disponibilitati la momentul rezervarii).

Ziua 5 (01 ian): Excursie optionala la Disneyland

Mic dejun. Zi libera pentru odihna in prima zi a noului an. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice. Pret informativ: 115 euro/persoana, minim 20 platitori.

 

Ziua 6 (02 ian): Excursie inclusa la Macao

Mic dejun. Pentru ziua de azi avem prevazuta o excursie deosebita, care va dura intreaga zi. Vom vizita provincia Macao, una dintre cele mai vechi colonii europene din China, teritoriu indelung locuit si administrat de portughezi. Este unul dintre cele mai frumoase orase de pe intregul continent asiatic, sit protejat UNESCO din 2005, cu o atmosfera europeana si multe relicve ale trecutului. Nu este mai putin adevarat faptul ca celebritatea i-a fost adusa si de renumitele cazinouri si jocuri de noroc. Excursia include: transferuri de la hotel in port si retur, traversare cu ferry-boat, autocar local in Macao pentru vizite, ghid local si insotitor de grup. Pranzul poate fi servit contra cost la restaurantul rotitor Cafe 360 – pret informativ 50 USD/persoana, include masa bufet si intrare la Observator.

Ziua 7 (03 ian): Excursie optionala la Ocean Park

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, cu suprafata totala de cca 900.000 mp. Este un complex care gazduieste un parc cu animale marine, un oceanariu, un parc animal tematic si un parc de distractii. Pret informativ: 80 euro/persoana pentru minim 20 platitori. Seara, croaziera optionala cu cina in satul pescaresc Lei Yue Mun, care va fi un proces foarte diferit ce ceea ce gasim intr-un restaurant obisnuit. Fiecare turist isi va alege mai intai tipul de peste sau fructe de mare dorit, iar apoi vom merge cu ele la un restaurant din apropiere pentru a fi gatite.

Ziua 8 (04 ian): Excursie optionala in Insula Lantau

Mic dejun. Zi libera. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz vegetarian inclus, fara bauturi. Pret informativ: 100 euro/persoana pentru minim 20 platitori. Excursia dureaza cca 7 ore.

Ziua 9 (05 ian): HONG KONG – ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber in Hong Kong pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00, cel tarziu. Transferul la aeroport este prevazut la ora 20:00. Dupa sosirea la aeroport, efectuarea formalitatilor de imbarcare si decolare catre Istanbul la ora 23:15.

Ziua 10 (06 ian): ISTANBUL – BUCURESTI

Sosire la Istanbul la ora 06:00 dimineata, imbarcare catre Bucuresti la ora 08:00. Sosire la Bucuresti la ora 08:45. 


Servicii:

SERVICII INCLUSE: 

ü  transport cu avionul Bucuresti – Hong Kong – Bucuresti (via Istanbul) cu compania  TURKISH AIRLINES;

ü  7 nopti cazare cu mic dejun in Hong Kong (Kowloon) la Hotel Metropark 4* (sau similar);

ü  transferuri aeroport - hotel - aeroport;

ü  tur de oras cu ghid local in Hong Kong;

ü  excursie de o zi la Macao (transferuri hotel-port-hotel in Hong Kong, traversare dus-intors cu ferryboat, tur de oras, ghid local);

ü  insotitor roman de grup.

                                  

NU SUNT INCLUSE IN PRET:                                    

ü  taxele de aeroport si securitate – 490 EURO/persoana, pot fi modificate de compania aeriana, valoarea exacta a acestora va fi comunicata inainte de emiterea biletelor (cu 3 saptamani inaintea plecarii);

ü  cina festiva de Revelion (optionala) – detalii pana la data de 30.10.2017;

ü  asigurarea medicala si asigurarea storno;

ü  tips pentru prestatorii locali (se practica) – 35 USD/persoana, se achita la fata locului.


Poze oferta:


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro

Rezerva prin email!

Nume:
Prenume:
Adresa:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane
Preferinte: