0767.939.911

REVELION EGIPT 2018- CIRCUIT CLASIC + CROAZIERA PE NIL 12 nopti/ 13 zile, 29.12


Transport:
Avion
Plecari:
12/29/2017
Durata:
13 zile
Traseu:

Cairo – Aswan – croaziera pe Nil (4 nopti) – Luxor – Hurghada – Cairo

Categorie cazare:
8*
Pret:
895 EURO / de persoana

Detalii:

Ziua 1 (29 dec): BUCURESTI  CAIRO

Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 17:20, pentru imbarcare pe cursa companiei AEGEAN AIRLINES cu destinatia Cairo. Sosire la ora 01:50 noaptea si transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5* sau similar. Cazare.

Ziua 2 (30 dec ): CAIRO

Dupa micul dejun, vizitam cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica , si partea veche a orasului Cairo. Seara, transfer la gara din Cairo (ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (cusete de 2 persoane in vagon de dormit) la Aswan. Cina de tip snack va fi servita in tren.

Ziua 3 (31 dec): ASWAN (CROAZIERA PE NIL – VAS 5*)

Mic dejun de tip continental in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer pe vasul de croaziera 5*. Cazare dupa ora 12:00. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa pranz vom vizita Gradina Botanica – transfer cu feluca. Cazare pe vasul de croaziera. Cina speciala de revelion  – light show (Galabea party sau Nubian show).

Ziua 4 (01 ian 2018): ASWAN LA MULTI ANI 2018!

Dupa micul dejun, sunt prevazute urmatoarele vizite: barajul de la Aswan, Obeliscul neterminat si Templul de pe insula Philae. Pranz, cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 5 (02 ian ): ASWAN – KOM OMBO – EDFU  

Mic dejun pe vas. Dimineata, timp liber in Aswan sau optional excursie facultativa la Abu Simbel (pentru excursia la Abu Simbel, plecarea din Aswan este dimineata foarte devreme). Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza se navigheaza catre Kom Ombo si vom vizita templul dublu dedicat zeilor Sobek si Horus. Vasul va naviga catre Edfu, unde va stationa in timpul noptii. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 6 (03 ian ): EDFU – LUXOR

Mic dejun. Continuam excursia cu vizitarea templului Edfu, unul dintre templele cele mai bine pastrate din Egipt. Navigam catre Luxor. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza se viziteaza templul din Luxor. Cazare pe vasul de croaziera in Luxor.

Ziua 7 (04 ian ): LUXOR – HURGHADA

Dupa micul dejun, eliberam camerele si ne indreptam catre malul vestic al Luxorului unde vom vizita mormintele faraonilor din Valea Regilor, templul Reginei Hatshepsut. Ne intoarcem pe malul estic al Nilului unde vom vizita templul Karnak. Dupa amiaza plecam spre Hurghada (aprox. 500 km). Sosire la Hurghada, cina si cazare la hotel Desert Rose 5* din Hurghada sau similar. 

Zilele 8, 9, 10 (05, 06, 07 ian): HURGHADA

Timp liber pentru plaja sau excursii facultative. Masa in regim All Inclusive. Cazare.

Ziua 11 (08 ian): HURGHADA – CAIRO  

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Cairo (aprox. 500 km). Sosire in Cairo in cursul dupa amiezii si cazare la hotel 5*.

Ziua 12 (9 ian): CAIRO

Dupa micul dejun vizitam Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara) si Sakkara.

Ziua 13 (10 ian): CAIRO – BUCURESTI

Imbarcare pe cursa companiei Aegean Airlines cu destinatia Bucuresti (noaptea de 9/10 ianuarie). Decolare la ora 04:50 dimineata si sosire in Bucuresti la ora 10:15 dimineata.


Servicii:

· transport cu avionul Bucuresti–Cairo si retur cu compania AEGEAN AIRLINES;

· 12 nopti cazare si masa: 3 nopti cu mic dejun in Cairo la hotel Le Meridien Pyramids 5* sau similar; 1 noapte transport cu trenul cu demipensiune - cuseta in vagon de dormit; 4 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*; 4 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel Desert Rose 5* sau similar;

· transport local cu autocar dotat cu aer conditionat, conform itinerariului;

· transferuri aeroport – hotel – aeroport;

· ghid vorbitor de limba engleza in Cairo si pe vasul de croaziera;

· insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:

taxele de aeroport (obligatorii): 250 EURO/persoana, pot suferi modificari (valoarea exacta va f comunicata la emiterea biletelor, cu 2 saptamani inainte de plecare);

· supliment cina de Revelion (obligatoriu, se achita la agentie): 25 EURO/persoana;

· taxa de viza: 25 EURO / persoana (viza se obtine si se achita pe aeroport in Cairo, la sosire)

· bacsisurile – se practica in Egipt: 35 EURO /persoana (se achita la sosirea in Egipt prin reprezentantul agentiei)

· bauturile alcoolice sau racoritoare la mese

· excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon

· asigurarea medicala si asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de servicii turistice).


Poze oferta:


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro

Rezerva prin email!

Nume:
Prenume:
Adresa:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane
Preferinte: