0767.939.911

REVELION de lux LOS ANGELES si LAS VEGAS 2018


Transport:
Avion
Plecari:
12/27/2017
Durata:
8 nopti/ 10 zile
Traseu:

Los Angeles – Las Vegas   

Categorie cazare:
6*
Pret:
1890 EURO / de persoana

Detalii:

Ziua 1      (27.12)  BUCURESTI – AMSTERDAM – LOS ANGELES

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata la pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 08:05. La ora 09:50 imbarcare cu destinatia Los Angeles. Aterizarea este prevazuta la ora locala 11:50. Transfer si cazare la hotel The Los Angeles Downtown 4*. Timp liber pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 2      (28.12) LOS ANGELES – tur panoramic (inclus) si LA Beaches (optional)

Bine ati venit la Los Angeles – „The City of Glamour”! Vom incepe ziua cu un tur de oras panoramic in cadrul caruia vom vedea: Beverly Hills – cartierul celebritatilor, Sunset Strip – strada cunoscuta pentru  panourile  publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului – Downtown, West Hollywood si Walk of Fame – vestitul bulevard pe care stralucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Dupa masa, excursie optionala pentru a vizita cartierele si plajele renumite ale orasului, devenite simboluri ale culturii si stilului de viata californian: moderna plaja Manhattan cu arhitectura specifica, Hermosa Beach, Venice Beach cu canalele venetiene si Santa Monica cu apusul de soare impresionant. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori).  Cazare la hotel The Los Angeles Downtown 4* in Los Angeles.

Ziua 3      (29.12) LOS ANGELES – Palm Springs si tur de noapte (optional)

Zi libera pentru vizite individuale. Optional, va propunem o excursie de o zi, de la ocean la desert si munte. Una dintre cele mai cunoscute statiuni de vacanta din intreaga lume este Palm Springs, un oras in mijocul desertului, unde vedetele si-au construit imense proprietati luxoase. Turul include vizitarea acestui oras plin de case frumoase, restaurante, baruri, magazine. Vom urca pe munte, oprindu-ne intr-un sat montan situat la 2000m altitudine, intr-o zona de un pitoresc deosebit care va dezvalui panorame ce taie rasuflarea. Pret informativ: 190 USD/ persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Seara se poate organiza un tur ”Los Angeles by night” incluzand zonele renumite ale orasului, bulevardul Sunset, bulevardul Hollywood, locatiile faimoase frecventate de staruri, privelisti spectaculoase asupra orasului la Observatorul Griffith. Turul se termina cu vizitarea Universal Studios, zona plina de restaurante, baruri si magazine, cu o viata de noapte trepidanta. Pret informativ: 65 USD/ persoana (minim 20 platitori). Cazare la hotel The Los Angeles Downtown 4* in Los Angeles.

Ziua 4      (30.12) LOS ANGELES – SAN DIEGO (optional)

Zi libera pentru vizite individuale. Va propunem, optional, vizitarea orasului vechi (Old Town), locul asezarii primilor colonisti spanioli. Parcul Statal Istoric pastreaza mare parte din asezarea originala si prin constructiile sale ofera o imagine a Californiei din perioada mexicana si cea americana timpurie. Se poate face un tur cu troleul de epoca - „Old Town Trolley Tour” - de tip hop-on hop-off, care are prevazut un stop si in aceasta zona veche a orasului. Dupa amiaza se poate opta pentru una dintre urmatoarele atractii: vizitarea Parcului Balboa cu Gradina Botanica, a Gradinii Zoologice, una dintre cele mai faimoase gradini zoologice din lume, cu peste 4000 de animale, apartinand unui numar de peste 800 de specii raspandite pe o suprafata de 40 de hectare; croaziera de o ora in portul care gazduieste cea mai mare flota din lume sau plimbare de doua ore Speed Boat Adventure. Cazare la hotel The Los Angeles Downtown 4* in Los Angeles.

 

 

 

 

Ziua 5      (31.12) LOS ANGELES – LAS VEGAS

Vom preda camerele si vom pleca spre aeroportul din Los Angeles dimineata devreme pentru imbarcare pe cursa interna Los Angeles  – Las Vegas cu decolare la ora 07:15. La ora 08:25, sosire intr-unul din cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas – Orasul Norocului. Transfer in oras si scurt tur panoramic cu autocarul. Sosire la hotel MGM Grand 4* si cazare . Timp liber la dispozitie pentru shopping sau relaxare. Seara, optional, cina de revelion la unul din restaurantele hotelului sau participare la „spectacolul” strazii, unde se organizeaza simultan focuri de artificii la miezul noptii din 7 locatii diferite!

Ziua 6      (01.01) LA MULTI ANI 2018! LAS VEGAS – tur „by night”

Zi libera. Seara va propunem un tur optional „Las Vegas by night”. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte – fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Miraj, Hotelul Venetia cu canalele strabatute de gondolieri, Wynn, Rio, Treasure Island si vechiul Las Vegas cu strada Fremont unde s-au facut primele cazinouri, cu un spectacol de lumina si sunet. Incercati-va norocul in primele cazinouri din lume! Vom continua turul trecand prin zona bisericilor unde se oficiaza casatorii de tip “drive thru“, capela Row fiind singura de acest fel din lume. Pret informativ: 65 USD /persoana, grup de minim 20 persoane. Cazare la hotel MGM Grand 4* in Las Vegas.

Ziua 7      (02.01) LAS VEGAS – vizita optionala la Marele Canion

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal – stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Seara tarziu intoarcere in Las Vegas. Turul include si scurta oprire la Hoover Dam – cel mai impresionant baraj din SUA, construit in mijlocul desertului. Dejun inclus.  Pret informativ: 230 USD / persoana, grup de minim 20 persoane. Cazare la hotel MGM Grand 4* in Las Vegas.

Ziua 8      (03.01) LAS VEGAS – Valea Focului (optional)

Pentru prima parte a acestei zile va propunem o excursie in Valea Focului (Valley of Fire). Parcul National Valley of Fire State Park este cel mai vechi parc din Nevada si a fost desemnat in 1968 monument natural emblematic al desertului Nevada. Datand de peste 150 milioane ani, din vremea dinozaurilor, Valea de Foc este compusa din dune de nisip roșu, formatiuni calcaroase si ardezie. Aceste formatiuni, din cauza mișcărilor seismice si a trecerii timpului, au creat un peisaj  neobișnuit în deșert, cu forme spectaculoase. Culorile se amesteca si se asambleaza intr-o “simfonie fantastica“. Civilizatia Anasazi (Pueblans) a trait in aceasta zona intre anii 300 IC si 1150 DC si a lasat amprenta trecerii sale pe petroglife misterioase. Această locație geologica impresionanta este aproape extraterestră.. Valea de Foc a fost de multe ori locul de filmare a productiilor de la Hollywood, inclusiv seria Star Trek. Pret informativ : 75 USD/ persoana, minim 20 de platitori. Dupa amiaza se poae organiza o deplasare pentru shopping la Premium Outlet North (pret informativ 20 USD/ persoana, minim 20 de platitori, deplasare cu autocarul). Cazare la hotel MGM Grand 4* in Las Vegas.

Ziua 9      (04.01) LAS VEGAS – AMSTERDAM

Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa catre Detroit urmata de cursa transatlantica. Sosire la Amsterdam la ora locala 08:05, a doua zi.

Ziua 10    (05.01) AMSTERDAM – BUCURESTI

Imbarcare spre Bucuresti, cursa KLM, cu decolare la ora 09:20. Sosire la Bucuresti la ora locala 13:05.


Servicii:

SERVICII INCLUSE:

§  transport cu avionul Bucuresti – Los Angeles si Las Vegas – Bucuresti, cu companiile KLM si DELTA, curse cu escala;

§  transport cu avionul Los Angeles – Las Vegas cu cursa locala;

§  8 nopti cazare: 4 nopti in Los Angeles la hotel The Los Angeles Downtown 4* si 4 nopti in Las Vegas la hotel MGM Grand 4*;

§  tur de oras in Los Angeles;

§  tur de oras in Las Vegas;

§  transferuri aeroport – hotel – aeroport;

§  insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

§  taxele de aeroport si securitate pentru cursele internationale si cursele interne  = 465 EURO – pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii;

§  taxa de viza, nerambursabila in cazul neobtinerii vizei  = 160 USD (se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD, in lei, la cursul afisat de banca in ziua platii);

§  masa de Revelion, optionala;

§  asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno;

§  tips pentru soferi si bagajisti (se practica) – 30 USD, se platesc la fata locului;

§  excursiile optionale;

§  intrari la obiectivele turistice.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 21-24 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic de 25 persoane, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


Poze oferta:


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro

Rezerva prin email!

Nume:
Prenume:
Adresa:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane
Preferinte: