0767.939.911

REVELION BUDAPESTA si VIENA 2018, autocar


Transport:
Autocar
Plecari:
12/28/2017
Durata:
4 nopti
Traseu:

BUDAPESTA-VIENA

Categorie cazare:
4*
Pret:
310 EURO / de persoana

Detalii:

Ziua 1 (28.12.2017) : Bucuresti  – Nadlac (500 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 20.30 si plecare la ora 21:00 din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2 (29.12.2017): Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, si vom admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal. Ne cazam in jurul orei 14.30 la Hotelul Millenium 3*+ in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti.Transfer cu autocarul dus-intors inclus)

Ziua 3 (30.12.2017): Budapesta-Excursie la Viena (340 km)        

Dupa micul dejun, plecam in excursie la Viena. In jurul pranzului ajungem in Viena si facem un tur panoramic de oras de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Seara ne intoarcem in Budapesta.Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 4 (31.12.2017) : Budapesta- Excursie la Cotul Dunarii-Cina Festiva de Revelion.

Dupa micul dejun, urmeaza excursia in Defileul Dunarii.Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei),orasul medieval Esztergom,capitala Ungariei pana in anul 1241 si Visegrad (Castelul lui Matei Corvin). In cursul dupa-amiezii ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru petrecerea de Revelion. Optional, va propunem Cina Festiva de Revelion la restaurantul Hadrianus, in cadrul elegantului hotel Aquincum 5* sau la Restaurantul Astoria. Pret 110 euro/adult; 55 euro/copil 2-11.99 ani.Transferul la si de la restaurant este asigurat de autocarul nostru. Cina include meniu festiv, atmosfera de sarbatoare si muzica de sezon.La Multi Ani!

Ziua 5 (01.01.2018): Optional excursie la Palatul Gödöllö, resedinta Imparatesei Sissi.

Mic dejun. Optional, excursie la Palatul Gödöllö, resedinta de vara a Imparatului Franz Joseph si a Imparatesei Sissi.Cu ocazia încoronării lui Elisabeta și a lui Franz Joseph ca rege și regină a Ungariei, contele Gyula Andrássy a dăruit cuplului imperial Palatul Gödöllö, ca reședință de țară, în numele poporului maghiar. Faptul că Elisabeta (Sissi) a petrecut mai mult timp acolo decât în Viena a generat o gelozie considerabilă printre austrieci. ( Pret: 25 Euro/persoana. Minim 25 de participanti. Bilet de intrare, audio-guide si transfer dus-intors cu autocarul inclus). In cursul dupa amiezii ne intoarcem la Budapesta. Timp liber la dispozitie.Cazare la acelasi hotel in Budapesta.

Ziua 6 (02.01.2018): Budapesta-Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.


Servicii:

SERVICII INCLUSE:

§  Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;

§  Cazare 4 nopti cu mic dejun in Budapesta la Hotelul Millenium 3*+

§  Tur panoramic la Budapesta. 

§  Excursie la Cotul Dunarii ( Szentendre, Esztergom,Visegrad)

§  Excursie de o zi la Viena.

§   Ghid roman insotitor.

 

NU SUNT INCLUSE:

§  Cina Festiva de Revelion la Restaurantul Hadrianus in cadrul hotelului Aquincum 5* sau la Restaurantul Astoria. Pret 110 euro/adult; 55 euro/copil 2-11,99 ani. Se rezerva din tara.La inscriere veti primi programul si meniul festiv.

§  biletele de intrare la obiectivele turistice;

§  excursiile optionale;

§  asigurarea medicala de calatorie.

§  asigurarea storno.

 


Poze oferta:


Agentia de turism: SENSATION TOUR
Telefon: 0767939911
Email: contact@vacantedesenzatie.ro

Rezerva prin email!

Nume:
Prenume:
Adresa:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane
Preferinte: